Konsulenthus helhjertet

Hvem er vi?

Helhjertet er et konsulenthus med det mål, at virksomheder og mennesker oplever, udvikler og handler helhjertet. Vi er 2 nordjyske ildsjæle, der forener psykologi, læring, mindfulness, bevægelse og neuropsykologi til skræddersyede kurser og udviklingsforløb til enkeltpersoner, par og organisationer.

Dette gør vi med afsæt i en pragmatisk, fænomenologisk, relationel, systemisk og neurologisk tilgang til udvikling og læring. Ved hjælp af teori og forskning, og vores brede erfaringer med mennesker og organisationer, udvikler og danner vi rammer for kurser, der vil veksle mellem oplæg og aktiviteter, handling og refleksion. Fordi vi tror på, at vi alle har ressourcerne, livskræfter og livsmod, der kan vækkes under de rette trygge og udfordrende rammer.

Vores baggrunde i psykologi, bevægelse, innovation, mindfulness og nyeste læringsteorier bringer vi i spil i nye sam-skabte kurser som vi helhjertet kan stå inde for.

Vores kurser og foredrag er for alle, der vil “Møde livet fuldt ud – med mod, begejstring, nærvær og oprigtighed”.

Hvad gør vi?

I Helhjertet arbejder vi ikke med færdige koncepter, men vi skaber en ramme for omtanke og eftertanke. Vi stimulerer nysgerrigheden, og skaber grundlag for nye handlinger.

Vi faciliterer, inspirerer og udfordrer på en levende, autentisk og tryg måde.

Afsæt og pejlemærker:

Det vi står på –  står for – og pejler imod, er:

Frihed, mening, kærlighed, lyst, frivillighed, tryghed, mod, fællesskab, selvværd, nysgerrighed, livsduelighed, robusthed, oprigtighed, skabertrang, begejstring, flow, taknemmelighed, nærvær, autencitet.

Hvem er konsulenterne?

personlig-udvikling

Tina Ringer Mogensen

Helhjertet Psykologvirksomhed, Erhvervs psykolog, Mindfulness Instruktør, Imago Parterapeut/Workshop Presenter

Læs mere om Tina her! Send en mail eller ring til Tina!

Jannie Lynge

Helhjertet Læring og bevægelse. Cand. mag. Læring og Forandringsprocesser, PD i idræt, lærer, bevægelseskonsulent Rebild og Aalborg kommune, underviser UCN i idræt og innovation, håndboldtræner

Læs mere om Jannie her! Send en mail eller ring til Jannie!

Hvor bor vi

Kursus for par

De fleste af vores forløb foregår i vores konsulenthus i smukke Bramslev bakker ved Mariager fjord. Du vil fra kursuslokalet kunne nyde udsigten til fjorden og dyrene på markerne, mens du får nye indsigter. Vi gør også aktivt og bevidst brug af naturen, som bevidst del af vores kurser og forløb.

Se flere billeder her

nr-sundby

Vores individuelle udviklings- og coachingforløb foregår oftest i vores lokale Mødestedet, Gugvej 158 i 9210 Aalborg. Se billeder her…