Personlig udvikling

Personlig udvikling i Midt- og Nordjylland

Kurser

Konsulenthus Helhjertet tilbyder både individuelle udviklingsforløb til fordel for personlig udvikling, og kortere og længere kurser, der foregår i samvær med andre, der er optaget af, hvad et helhjertet liv er for dem.

Helhjertet – som dig er kurset for dig, der vil udforske, hvad det betyder at leve helhjertet. Ikke fordi du nødvendigvis er krise, men fordi du vil leve livet helhjertet med energi, mod, nysgerrighed, samhørighed og nærvær. Fordi vi alle kan have behov for at tage et ”ophold i livet”, og forholde os til os selv, og vores liv. For at (gen) etablere drømme, lethed, tryghed, og noget oprindeligt. Det gør vi med naturen som ramme, da naturen hjælper denne oprindelighed på vej, og naturen spejler de processer og muligheder, der er for os alle.
På kurset skaber vi en tryg ramme med plads til nysgerrighed og ny inspiration. Til omtanke og eftertanke. Ro og rum. Kursusdagen er fyldt med bevægelse, refleksion og sjove, sanselige oplevelser, mindfulness og engagerede dialoger. I er i kompetente hænder med Jannie og Tina, der faciliterer, inspirerer og udfordrer på en levende, autentisk og tryg måde.

Kurset tilbydes 1-dages format og weekend format. Kan evt. også tilbydes som et 4 eller 8 ugers udviklingsforløb

Individuelle udviklingsforløb:

Psykolog Tina R. Mogensen tilbyder individuelle udviklingsforløb med mennesker, der ønsker at undersøge, hvad der skal til for at leve mere nærværende, autentisk og mere åbne for meningen og glæden i livet. Dette foregår i kortere forløb, hvor vi “træner” og har fokus på fremadrettet, naturlig udvikling.

 

Vil du vide mere?

Er du nysgærrig på, hvordan du kan arbejde med personlig udvikling hos Helhjertet? Se vores kursusoversigt her eller kontakt os for mere information.