Kursus for par

Konsulenthus Helhjertet tilbyder kursus for par i unikke weekendophold for par, der er søger oplevelser, inspiration og fordybelse i deres forhold – med et glimt i øjet. Vi er ofte optaget af at få vores bil til eftersyn, men husker vi at foretage et jævnligt eftersyn på vores parforhold?

Helhjertet – for par er et kursus for Jer, der vil mere med Jer selv, og Jeres parforhold. Ikke fordi forholdet nødvendigvis er i krise, men fordi livet og parforholdet skal leves helhjertet med energi, nysgerrighed, vitalitet og nærvær. Fordi vi alle kan have behov for at tage et ”ophold i livet”, og forholde os til os selv og til hinanden. For at (gen) etablere tryghed, kontakt og lethed. For at undersøge, hvor vi er, og hvor vi gerne vil hen.

Vi samarbejder med hoteller, der kan tilbyde særlige rammer: rammer, der skal skabe en weekend med velvære og samtidig har plads til nysgerrighed og ny inspiration. Til omtanke og eftertanke. Til ro og nye vinkler.

Kursusdagene er fyldt med bevægelse, refleksion, sjove, sanselige oplevelser, engagerede dialoger, og særlige gastronomiske oplevelser. I er i kompetente hænder med Jannie og Tina, der faciliterer, inspirerer og udfordrer på en levende, autentisk og tryg måde.

Kurset starter fredag eftermiddag, og slutter til frokost søndag med fuld forplejning.

Kurset gennemføres ved minimum 5 par

Næste par kursus: 10.-12. November 2023

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores kursus for par eller booke, så kontakt os her.

Helhjertet som par – kursistudtalelser