Vi tilbyder til organisationer

Savner du, at din virksomhed eller organisation er mere HELHJERTET

De sidste mange år har god ledelse i høj grad handlet om at skabe vækst og profit. Det har haft menneskelige og klimamæssige konsekvenser, som vi nu må gøre op med. Det stiller krav til fremtidens organisationer om en mere bæredygtig og HELHJERTET ledelsesstil.

Vi skræddersyer kurser til den enkelte virksomhed, offentlige organisation eller idrætsklub. Det handler om overskud. Ledernes overskud, medarbejdernes overskud og organisationens overskud til at finde balance mellem eget arbejds-, familie- og fritidsliv, men også til at påtage sig et samfundsansvar uden at miste øje for økonomisk overskud.

Kurset giver tid til omtanke og eftertanke, og er et sted hvor du får et ophold i en hektisk arbejdsdag og forholder dig til din ledelsespraksis, og stiller spørgsmål som:

Hvordan skaber vi overskud, hvordan fastholder vi overskuddet, og hvilken betydning har overskuddet?

Hvad vil jeg og min virksomhed gerne bidrage med i en værdifuld, ambitiøs og bæredygtig fremtid?

Hvordan skaber jeg en kultur og en “legeplads” med arbejdsglæde, udvikling og performance?

Hvordan prioriterer og fokuserer jeg på mit job og balancerer det ift mit øvrige liv?

Hvordan undgår jeg at miste overblikket, og at jeg selv eller mine medarbejdere bliver ramt af stress og manglende arbejdsglæde?

Hvad betyder forskelle i virksomhedens og min egen etik og moral? Hvordan bliver bæredygtighed en værdiskabende del af virksomheden?

 

Vil du vide mere?

Se vores kursusoversigt her eller kontakt os for mere information.