Vi tilbyder til private

Savner du et mere HELHJERTET liv?

Livet bringer et hav af muligheder og valg, men hvad skal du vælge, for at det er mest bæredygtigt og værdifuldt for dig?

Vi tilbyder kurser til par, familier og enkelt personer. Kurser til til dig/jer der vil leve mere HELHJERTET og er nysgerrige på, om du/I er på vej derhen, hvor det giver mest mening og værdi.
Alle har behov for at “tage et ophold i livet”, hvor man forholder sig til sig selv og hinanden, og (gen)etablere tryghed og samhørighed med sig selv og sine nære og spørger sig selv: “Hvad brænder jeg for? Hvad er jeg god til? Hvad drømmer jeg om? og er det det samme som jeg drømte om engang? Skal jeg genfinde det? Eller skal jeg opfinde og undersøge en ny retning?

Vore kurser danner en tryg ramme med højt til himlen, nysgerrighed og ny inspiration. Til omtanke og eftertanke. Ro og rum. Leg og mindfullness. En stor del vil foregå ude i naturen og der vil være fyldt med refleksion, dialog, sanselige oplevelser og ikke mindst bevægelse.

Kom og undersøg det helhjertede liv, for hvad giver dig/jer energi, glæde og nærvær?

 

Vil du vide mere?

Se vores kursusoversigt her eller kontakt os for mere information.